Dr Monica Pop: Ministerul Sănătății exclusiv să numească directorii de spital! Doar medici, nu pe criterii politice!

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Dr Monica Pop consideră că Ministerul Sănătății ar trebui să numească medici ca directori și alegerile să fie făcute pe bază de competență.

Medicul Monica Pop susține că este de acord cu trecerea tuturor spitalelor în administrarea Ministerului Sănătății.

”IN MEMORIAM!

PERFECT DE ACORD CU TRECEREA TUTUROR SPITALELOR LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, CA SINGUR DECIDENT ÎN NUMIRI ȘI DECIZII! URGENT!

Primăriile, fără imixtiune administrativă. Să facă alocații bugetare către spitale, cu achiziții, cu reparații, ca și până acum. Au demonstrat clar că au această posibilitate și e benefic. Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice Primăria 1 i-a cumpărat un generator electric, deși noi aparținem de Minister, ca orice spital de Urgență. Era strict necesar și le vom mulțumi mereu. Noi și pacienții noștri! Ministerul Sănătății exclusiv să numească directorii. DOAR MEDICI! NU pe criterii politice, ci de competență! Cred ca ar fi mișcarea cea mai bună! Și o REPARAȚIE MORALĂ PENTRU CEI CARE S-AU STINS!  MĂCAR PENTRU! SACRIFICIUL LOR ! IN MEMORIAM, OMAGIU”, scrie aceasta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel