Dr Mihail Pautov, vitamina C și noul coronavirus. „Este FAKE NEWS”

Lămâia trebuie consumată normal, spune medicul
Dr Mihail Pautov, chirug la Institutul Clinic Fundeni, spune că nu trebuie să luăm cu nemiluita vitamina C sperând că astfel vom scăpa de coronavirus. „Este un FAKE NEWS”.

 Într-o postare pe contul său de Instagram, dr Mihail Pautov explică faptul că legat de eficacitatea mult-lăudată a vitaminei C în infecția cu noul coronavirus, de fapt nu există date care să o susțină.

„Foarte pe scurt, este un FAKE NEWS! Vitamina C - tot ce s-a întâmplat au fost aprobarea și începerea unui studiu în care se administreaza doze uriașe de Vitamina C (intravenos) bolnavilor de Covid-19 din China. Momentan nu avem nicio raportare despre asta. Doza din studiu este echivalentă a 12.000 de pahare cu apă turnată peste lămâie. În mod cert nu asta este soluția. În rest, lămâia este foarte bună în viața de zi cu zi și trebuie folosită ca și până acum!", spune medicul.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

???? Despre Vitamina C - tot ce s-a intamplat au fost aprobarea si inceperea unui studiu in care se administreaza doze uriase de Vitamina C (intravenos) bolnavilor de Covid-19; momentan nu avem nicio raportare. Doza din studiu este echivalenta a 12.000 de pahare cu apa turnata peste lamaie. ???? In mod cert nu asta este solutia. In rest, lamaia este foarte buna in viata de zi cu zi si trebuie folosita ca si pana acum! ????????

O postare distribuită de ????????. ???????????????????????? ???????????????????????? (@doctor.mihail) peMar 11, 2020 la 8:52 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel