Dr Cristian Paleru: metastazele pulmonare operate cu laserul, la Interviurile DC Medical

Dr Cristian Paleru. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Dr Cristian Paleru vorbește la Interviurile DC Medical despre cum se pot opera metastazele pulmonare cu laserul. Emisiunea va fi transmisă de la ora 19.00, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical.

Dr Cristian Paleru este medic primar chirurgie toracică la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta" din Capitală, colaborator al Spitalului Clinic Sanador și cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București.

La ediția de astăzi a Interviurilor DC Medical, reputatul chirurg va vorbi despre ce înseamnă chirurgia toracică, căror organe și patologii se adresează ea și ce tipuri de intervenții se fac în România.

Dr Cristian Paleru va detalia intervențiile cu Laser ERASER Nd:YAG și avantajele sale în chirurgia metastazelor pulmonare. Acest aparat a intrat recent în portofoliul Spitalului Clinic Sanador este un laser chirurgical modern de mare putere (120w) și e ste dedicat țesutului pulmonar.

Vom vorbi despre avantajele chirurgiei laser față de chirurgia clasică, cum se desfășoară o intervenție chirurgicală efectuata cu un astfel de sistem și dacă acest nou tip de operație vine la pachet cu provocări noi pentru medici.

Nu în ultimul rând, vom vorbi și despre cum decide un medic care are la îndemână mai multe tehnici chirurgicale care este cea mai bună metodă prin care abordează un pacient.

Emisiunea va fi transmisă astăzi, 30 octombrie, de la ora 19.00, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical.

Ulterior va putea fi vizionată și aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel