Dr Adriana Camuescu: tot ce trebuie să știi despre alergii, la Interviurile DC News și DC Medical

Dr Adriana Camuescu, alergolog. Foto: DC Medical
  LIVE
Pentru că suntem în plin sezon de alergii la ambrozie,  dr Adriana Camuescu, medic primar alergologie și imunologie clinică, de la Spitalul Clinic Sanador, vine miercuri, 11 septembrie 2019, la Interviurile DC News și DC Medical, pentru a explica, EXCLUSIV, ce sunt alergiile, cum se diagnostichează ele și cum ne vindecăm de aceste afecțiuni. Emisiunea va fi transmisă de la ora 14.00, simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Primăvara, vara și toamna, alergiile ne dau bătăi de cap. Dacă primăvara și vara apar afecțiuni legate, spre exemplu, de praf, fân sau puful de plopi, acum, în septembrie, suntem în plin sezon de alergii la ambrozie și din ce în ce mai multe persoane se prezintă la camerele de gardă din cauza acestei afecțiuni. Alergiile, însă, pot avea mulți alți factori declanșatori și, în unele cazuri, sunt atât de grave încât ne pun viața în pericol.

Ce trebuie să aflăm despre alergii

Dr Adriana Camuescu, medic primar alergologie și imunologie clinică, de la Spitalul Clinic Sanador, vine miercuri, 11 septembrie, la Interviurile DC News și DC Medical pentru a ne elucida, printre altele, următoarele teme: Ce sunt alergiile? În ce fel este implicată imunitatea organismului în producerea lor?Care sunt cele mai frecvente alergii întâlnite în practică? Au ele caracter sezonier sau apar pe tot parcursul anului? Ce simptome ar trebui să ne avertizeze că este vorba despre o alergie? Când ar trebui să ne adresăm medicului? Ce determină apariția unei alergii la vârsta adultă? Ne pot pune alergiile viața în pericol? Cât de periculoase sunt alergiile pentru persoanele cu boli cronice sau pentru copiii foarte mici? Cum se diagnostichează și cum se tratează alergiile? Nu în ultimul rând, vom afla și dacă te poți vindeca de alergii.

Emisiunea va fi transmisă de la ora 14.00, simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

slanina - FOTO: Freepik@timolina
EXCLUSIV
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel