Dr Adina Alberts și-a pus clinica și echipa, gratuit, la dispoziția autorităților. Va găzdui medicii in izolare COVID-19

Dr Adina Alberts
Dr Adina Alberts, cunoscut medic specializat în chirurgie plastică și reparatorie din Capitală, și-a pus clinica, echipa și expertiza, gratuit, la dispoziția autorităților, în lupta contra COVID-19. Iată mesajul său: 

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, cunoscutul medic Adina Alberts, arată modul în care înțelege să contribuie gratuit la lupta contra COVID-19. Iată ce scrie ea: 

„Dragii mei,

V-am obișnuit să fac și apoi să vă arăt ce rezultate au faptele mele.

Vreau să fiu parte a acestei lupte pe care o ducem împreună. Sănătatea noastră, viețile noastre sunt tot ce avem mai de preț.

Iată de ce mi-am pus clinica, experiența, echipa, în mod gratuit, la dispoziția oficialităților încă de la început. De asemenea, suntem pregătiți să oferim pro bono consiliere și consultanță atât autorităților și cadrelor medicale, cât și celor afectați de SARS-CoV-2. Celor care sunt în izolare sau în carantină. Este foarte greu să nu poți ieși zile întregi din casă.

Sunt nerăbdătoare ca vizita de săptămâna trecută a medicilor de la DSPMB să se concretizeze și să găzduim cadrele medicale care trebuie să se izoleze de familiile lor.

Știu că pot și vreau să fac mai mult decât voluntariatul la Crucea Roșie, mai mult decât susținerea vârstnicilor uitați de familii, mai mult decât tot ce știți că am făcut până acum.

Este momentul cel mai bun pentru a fi solidari, pentru a fi cooperanți, pentru a înțelege că numai împreună, respectând regulile, contribuind la efortul comun de combatere a COVID-19 vom reduce efectele, iar pierderile vor fi cât mai mici.

Rămân la dispoziția autorităților atât prin clinica mea, cât și prin experiența și echipa minunată pe care mi-am format-o.

#SanatateaTAPrioritateaMEA”, a notat dr Adina Alberts. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel