Dosar penal și amendă pentru un bărbat care a încercat să fugă din centrul de carantină. Coronavirus

Bărbatul a devenit agresiv. Foto: pixabay.com
Un bărbat care a încercat să părăsească, sâmbătă, centrul de carantină pentru coronavirus din Bihor a fost sancționat cu 2.900 de lei, fiindu-i întocmit dosar penal pentru ultraj, a anunțat reprezentantul DSP Bihor, dr Dorel Țîrț.

„În urma intervenției prompte a jandarmilor care asigurau paza permanentă a centrului de carantină pentru coronavirus, persoana a devenit agresivă, adresând injurii și încercând să scuipe forțele de ordine. Persoana a fost imobilizată de către jandarmi", a transmis, într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al DSP Biror, dr Dorel Țîrț.

Potrivit sursei citate, împotriva persoanei s-au întocmit actele pentru infracțiunea de ultraj și s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.900 lei.

Reprezentantul DSP Bihor a reamintit că, în toate centrele de carantină, jandarmii asigură permanență și atât exteriorul, cât interiorul spațiilor de carantină sunt supravegheate video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel