Dr Ovidiu Burlacu, șeful Secției de Chirurgie Toracică de la Spitalul Municipal Timișoara a decedat. DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ

Chirurgul Ovidiu Burlacu a decedat. Foto: Facebook / site-ul spitalului
Comunitatea medicală din România este din nou în doliu. Doctorul Ovidiu Burlacu, șeful Secției de Chirurgie Toracică a Spitalului Municipal Timișoara s-a stins fulgerător din viață, la doar 58 de ani. 

„Lumea medicală din Timișoara este mai săracă. Unul dintre cei mai cunoscuți,  apreciați și iubiți specialiști în chirurgie toracică ne-a părăsit. Doctorul Ovidiu Burlacu a plecat dintre noi, fulgerător, în acesta după-amiază.

Medicul care a salvat viețile a mii și mii de pacienți și a condus Secția de Chirurgie Toracică a Spitalului Municipal Timișoara.

A fost un exemplu pentru sute de medici rezidenți și și-a pus amprenta pe traseul profesional al fiecăruia dintre ei.

Ovidiu Burlacu a lucrat, însă, ani de zile alături de colegii noștri pneumologi și a răspuns prezent ori de câte ori i-a fost solicitat ajutorul. Ne-a sprijinit să implementăm în spital proceduri chirurgicale noi, aplicate până atunci doar în cele mai moderne unități sanitare din Occident. Noi, cei de la Victor Babeș, l-am considerat întotdeauna că fiind un membru al familiei spitalului nostru.

Suntem alături de colegii de la Spitalul Muncipal și de familia lui Ovidiu Burlacu. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumina”, a transmis colectivul de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel