DOLIU în lumea medicală. A MURIT reputatul dr. Imre Ludovic

Un alt medic s-a stins din viață
Un alt medic s-a stins din viață
  • Un alt medic s-a stins din viață
Doliu în lumea medicală. A murit reputatul dr. Imre Ludovic. Tristul anunț a fost făcut chiar de către familia acestuia. 

Medicul Imre Ludovic, specialist în obstretică-ginecologie din Zalău, s-a stins din viață. Tristul anunț a fost făcut chiar de către familia sa. Medicul a fost descris ca fiind un profesionist desăvârșit. Aceștia nu au menționat care este cauza morții sau dacă medicul suferea de vreo boală.

"Medicul Imre, un profesionist desăvârșit, a fost nu numai doctor, purtând halatul alb, cu noblețe, întreaga carieră, dar și soț, tată și coleg altruist a cărui amintire va fi păstrată de toți care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni și au lucrat alături de el. De-a lungul timpului, medicul Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care de fiecare dată și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său.

Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la el o pot face joi 8 iulie, începând cu ora 13:00, la capela reformată din municipiul Zalău, acolo unde va avea loc înmormântarea.", a scris familia în anunțul publicat pe o rețea de socializare, potrivit DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel