DOLIU în lumea medicală. A MURIT reputatul dr. Imre Ludovic
07 iul, 12:19

Un alt medic s-a stins din viață
Doliu în lumea medicală. A murit reputatul dr. Imre Ludovic. Tristul anunț a fost făcut chiar de către familia acestuia. 

Medicul Imre Ludovic, specialist în obstretică-ginecologie din Zalău, s-a stins din viață. Tristul anunț a fost făcut chiar de către familia sa. Medicul a fost descris ca fiind un profesionist desăvârșit. Aceștia nu au menționat care este cauza morții sau dacă medicul suferea de vreo boală.

"Medicul Imre, un profesionist desăvârșit, a fost nu numai doctor, purtând halatul alb, cu noblețe, întreaga carieră, dar și soț, tată și coleg altruist a cărui amintire va fi păstrată de toți care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni și au lucrat alături de el. De-a lungul timpului, medicul Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care de fiecare dată și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său.

Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la el o pot face joi 8 iulie, începând cu ora 13:00, la capela reformată din municipiul Zalău, acolo unde va avea loc înmormântarea.", a scris familia în anunțul publicat pe o rețea de socializare, potrivit DC NEWS.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Alimentele pe care să le mănânci ca să previi anemia
Dietele de slăbit care îți mențin inima fericită
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri