Dieta potrivită pentru fiecare ZODIE. Ce și cum să mânânci, în funcție de data nașterii

Dieta - Foto: Freepick @wayhomestudio
Ce ar trebui să mănânci în funcție de zodie. Iată ce dietă îți recomandă astrele.

Berbec

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre Reziliență

Cum să mănânci: Este important să mănânci pentru energie. Ar trebui să îți dorești să te simți susținut în toate aventurile tale. Asta ar putea însemna să te concentrezi pe fibre sau proteine la fiecare masă pentru a te menține energizat pe tot parcursul zilei. Stați departe de alimentele de confort, cum ar fi dulciurile sau chipsurile sau alimentele grase.

Taur

Relația cu mâncarea: trebuie să fie numai despre plăcere

Cum să mănânci: Trebuie să ai parte de experiențe culinare încântătoare - în ceea ce privește ambianța, mirosul și chiar și felul în care este așezată mâncarea - care îți pot aduce mai multă bucurie decât mâncarea în sine. Semnul tău se referă la simțuri. De aceea, ar trebui să prioritizezi rezervările de lux sau poate să-ți faci timp pentru a pregăti o masă frumoasă acasă.

Gemeni

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie adaptabilă

Cum să mănânci: Semnul tău este flexibil și jucăuș. Așa că și dieta ta alimentară ar trebui să fie la fel. Regulile rigide de dietă pur și simplu nu se potrivesc pentru Gemeni. Dacă descoperi că gustul tău se schimbă în funcție de starea ta de spirit, atunci cel mai bine este să te apleci asupra acestui aspect: În loc să pregătești mesele, poate că mergi la piață în fiecare zi și alegi ce ți se pare bun.

Rac

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre Confort

Cum să mănânci: Ar trebui să vă simțiți în siguranță în mediul în care mâncați. Luarea unor măsuri pentru a calma orice gânduri nebunești sau factori de stres înainte de a mânca și înconjurarea cu cei dragi la masă ar putea să vă ajute să digerați mai ușor. Sau, la propriu, să ajungi să cunoști care alimente care îți fac bine și care te fac să te simți inconfortabil, lasă-te ghidat de acestea.

Leu

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie doar despre dragoste

Cum să mănânci: Îți plac sărbătorile și întâlnirile. Cel mai probabil îți găsești bucuria de a aduce oamenii împreună, de a împărți mâncarea și de a fi și tu un pic mai extra cu mâncarea ta - fie că asta înseamnă literalmente să mergi la mese sofisticate sau să aranjezi masa într-un mod special.

Fecioară

Relația cu mâncarea: ar trebui să fie despre a-ți urma instinctul

Cum să mănânci: Probabil că nutriția este o problemă importantă pentru tine, într-un fel, formă sau altul. Din cauza naturii tale analitice, s-ar putea să constați că atunci când te concentrezi asupra mâncării, lucrurile devin totul despre numere. Fecioarele au tendința de a se bloca în a urmări ceea ce mănâncă, sau de a urmări caloriile și cantitățile. Dar acest lucru nu tinde să fie terapeutic pentru tine. Să revii în contact cu mâncarea, necesită să ai încredere în tine - nu într-o aplicație sau o dietă.

Despre celelalte zodii citește mai departe pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel