Te simți epuizată, te îngrași fără...
Pe lângă alimentație, un alt aspect fundamental pentru sănătatea mamei și a fătului este accesul la servicii medicale de calitate. În acest fel, viitoarea mamă poate urma consultațiile periodice, având acces la cele mai înalte standarde tehnologice și va beneficia de completa dedicare a medicului. Aceste beneficii sunt obținute cu ajutorul unei asigurări de sănătate.
Orice persoană care încheie o poliță de asigurare de sănătate internațională de la MediHelp Internațional primește acces instant la o rețea de peste 425.000 de clinici și spitale în întreaga lume. Asigurarea acoperă costurile pentru majoritatea investigațiilor și intervențiilor medicale. Printre beneficiile oferite de o asigurare se regăsesc plata analizelor de laborator, a consultațiilor multidisciplinare sau a altor teste de diagnosticare precum EKG, RMN, CT, scanare PET. În același timp, sunt acoperite și costurile pentru boli agresive precum cancerul sau pentru transplant de organe sau țesuturi.
O astfel de asigurare de sănătate internațională oferă posibilitatea de a acoperi costurile sarcinii și de a extinde beneficiile către bebeluș, încă din prima zi.
Viitoarea mamă are responsabilitatea de a se informa în privința beneficiilor unei asigurări de sănătate, cât și despre importanța unei alimentații corespunzătoare, pentru a crea cadrul cel mai potrivit de dezvoltare pentru copilul ei. În acest fel, trebuie să aibă în vedere faptul că unele alimente pot fi nocive în perioada sarcinii, în timp ce altele sunt esențiale pentru bunul mers al acesteia.
Ce alimente nu trebuie să lipsească din alimentația unei femei însărcinate?
În primul rând, trebuie evidențiat faptul că rolul alimentelor este acela de a oferi corpului resursele de care are nevoie pentru a se dezvolta corect și pentru a susține în mod corespunzător toate funcțiile acestuia. În acest fel, o alimentație echilibrată trebuie să conțină produse care asigură doze suficiente de:
În același timp, există o serie de alimente care ar trebui evitate în timpul sarcinii pentru a nu avea urmări negative asupra sănătății fătului. Printre acestea se regăsesc:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Te simți epuizată, te îngrași fără...
Cum își creează creierul noi...
Consumul de ouă poate deveni o...
Conform cercetătorilor, cercetarea ADN accesibilă publicului este...
Franța acuză TikTok că promovează...
Site-ul Casei Albe susţine teoria...
Mii de oameni fac anual o operație...
Ceea ce mănânci în timpul sarcinii nu...