Dietă de vedetă. Valentina Pelinel are un corp de invidiat la 40 de ani. Care este secretul soției lui Borcea

Valentina Pelinel   Sursa foto: Instagram
Valentina Pelinel a trecut prin două nașteri, dar este într-o formă fizică de zile mari. Iată care este secretul blondinei.

Valentina Pelinel se bucură de o frumusețe aparte și de un trup de model. Chiar dacă a trecut prin două nașteri, aceasta a reușit foarte rapid să ajungă la kilogramele ideale. Soția lui Cristi Borcea este tot timpul atentă la felul cum arată și face mult sport. Chiar dacă este ocupată cu creșterea copiilor, aceasta spune că nu uită să meargă la sală de câteva ori pe săptămână. 

„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a declarat Valentina Pelinel pentru actualitate.net.

Chiar dacă a luat multe kilograme în timpul sarcinilor, aceasta spune că ultimele 2-3 kilograme i-au dat cele mai mari bătăi de cap. Aceasta s-a străduit timp de un an de zile să ajungă la greutatea ideală. Valentina Pelinel se antrena chiar și în timpul sarcinilor și spune că la 65 de kilograme ea se simte cel mai bine. 

Citește continuara pe Spectacola. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel