DIETĂ: Cum slăbești RAPID cu usturoi și miere. REȚETA pentru un TRIPLU EFECT miraculos

Usturoiul și mierea, combinația ciudată dar bună pentru imunitate. Foto: DC Medical
Dacă intenționați să scăpați de acele enervante kilograme în plus, adăugați usturoi și miere în dieta dvs. Iată cum această combinație ciudată vă poate ajuta să slăbiți:

Pierderea în greutate nu este ușoară și trebuie să munciți din greu ca să scăpați de kilogramele depuse de-a lungul anilor. Dar pentru a obține un pic ai ușor rezultatele dorite, puteți apela la mici modificări ale meniului de dietă. Spre exeplu, celebrul deja pahar cu apă caldă și lămâine băut pe stomacul  gol dimineața. Dar, pe lângă orice artificiu sănătos ați folosit până acum, merită să adăugați și următoarele două alimente, care fiecare în parte aduc multiple beneficii pentru sănătate, iar împreună au un TRIPLU efect miraculos: îmbunătățesc starea generală de sănătate și, în mod particular, acelerează metabolismul și detoxifiază natural.

Consumul de usturoi crud primul lucru dimineața este adesea recomandat pentru îmbunătățirea digestiei și detoxifierea organismului. Un cățel de usturoiul înghițit cu apă nu este bun numai pentru pierderea în greutate, dar este bun și pentru hipertensiune și niveluri ridicate de colesterol. Asta datorită mineralelor și compușilor din usturoi.

Apoi, dacă intenționați să eliminați toxinele din corpul vostru, trebuie să știi că usturoiul și mierea pot face minuni. Acest lucru se datorează faptului că această combinație neobișnuită vă poate ajuta să vă detoxificați complet corpul în mod absolut natural. Și cel mai mare beneficiu este aela că ajută la scăderea în greutate stimulând apetitul și digestia, pentru că ambele ingrediente, mierea și usturoiul în forma lor brută ajută la metabolizarea mai bună a grăsimilor. De asemenea, mierea nu conține grăsimi și ajută la reducerea senzației de foame.

REȚETA: Cum se face

Luați niște căței de usturoi curățați și proaspeți și puneți-i într-un borcan. Apoi, adăugați miere crudă – cât să acopere cățeii de usturoiu în borcan, și amestecați. Închideți capacul borcanului și scuturați-l pentru a lăsa mierea să acopere complet usturoiul. Lăsați borcanul închis 3-4 zile, astfel încât usturoiul și mierea să își combine aromele, apoi îl puteți folosi, zilnic, până se termină. Practic, consumați zilnic câte un cățel de usturoi, zdrobiți-l cu o lingură sau cuțitul și mâncați-l pe stomacul gol pentru a obține o pierdere mai rapidă în greutate.

Mierea trebuie să fie absolut naturală, neîncălzită, nepasteurizată și neprelucrată. Acest remediu de casă este bun și pentru piele! Acest lucru se datorează faptului că usturoiul este un purificator natural al sângelui, care are și proprietăți anti-bacteriene.

Trebuie să știți că acestă combinație mai are un efect fantastic fiind foarte utilă din toamnă până în primăvară. Aflați AICI despre ce este vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel