De ce toamna ar fi mai ușor să ținem orice fel de dietă
10 oct, 20:01

Fructe și legume    Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Nutriționistul Cori Grămescu a vorbit despre bogăția de arome pe care le oferă toamna la Interviurile Spectacola și DC News.

Toamna este momentul din an când motivația de a slăbi este cea mai scăzută. ”Sărbătorile de iarnă nu reprezintă un punct de cotitură. Interesul scade destul de mult în această perioadă”, spune nutriționistul Cori Grămescu la Interviurile Spectacola și DC News.

Însă, continuă Cori Grămescu, ”din păcate și spun din păcate pentru că este una dintre perioadele în care am beneficia foarte tare de pe urma schimbării de sezon pe de o parte, și pe de altă parte bogăția de legume și fructe și ingrediente naturale foarte gustoase în această perioadă ar face ca orice dietă am ține să fie mult mai ușor de ținut pentru că sunt mai gustoase produsele”.

”Gândiți-vă ce înseamnă să mănânci un ardei gras în ianuarie când toată lumea începe dieta versus acum când simți că e gustos, aromat, foarte foarte savuros. Deci e păcat că motivația e în cădere liberă în perioada asta. Din fericire, sunt și câțiva care se țin de treabă și pentru aceia am o rețetă foarte simplă de ingrediente”, mai afirmă nutriționistul Cori Grămescu

Rețeta o puteți descoperi în video de mai jos:

G Ad:

Ştiri Recomandate

Viagra ar putea fi tratament împotriva bolii Alzheimer. STUDIU
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri