DC MEDICAL, decizie în criza COVID - 19 după ce a fost decretată STARE DE URGENȚĂ

Online
Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC Medical, DC News, DC Business și Defense România a luat o decizie importantă după ce președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență din cauza crizei COVID - 19.

Având în vedere decretarea stării de urgență în România și măsurile ce pot fi luate în virtutea acestei stări, am decis restricționarea comentariilor pe platformele DC News Media Group.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar nu dorim să existe pericolul propagării de fake news într-o perioadă în care populația trebuie să fie informată cât mai corect.

Articolele publicate pe platformele noastre sunt verificate atent, însă comentariile nu pot fi verificate înainte de publicare, motiv pentru care am decis restricționarea acestora.

DC News vă va ține la curent cu cele mai importante informații. Stați cu noi pentru a afla știrile de ultimă oră în această perioadă de criză generată de noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel