Caracterizate de lipsa unui...
Foile de dafin şi scorţişoara sunt o combinație miraculoasă, cu proprietăţi antiseptice, diuretice şi digestive. O ceaşcă de ceai de dafin și scorțișoară, băută imediat după mese, îmbunătăţește sistemul digestiv și previne aciditatea.
Cum se prepară ceaiul de dafin și scorțișoară
"E un ceai bun, diuretic, pentru slăbit. La un litru de apă se ia un betișor de scorțișoară, cinci frunze de dafin și se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic", a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.
"Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire și la arderea grăsimilor. Au contraindicații. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copii până în șase ani", a declarat bioenergoterapeutul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Alimentația în sezonul rece poate fi...
Această metodă simplă ne ajută să...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
Acesta este detaliul la care să fii...
Riscul de a dezvolta cancer poate fi...