Cursuri gratuite pentru viitorii părinți la Maternitatea Giulești

Bebeluș cu căciulă în casă
Reprezentanții Maternității Giulești din București anunță că din 30 ianuarie începe un nou curs gratuit pentru viitorii părinți.

Cursuri, maternitate. Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu - Maternitatea Giulești - organizează și anul acesta cursuri gratuite pentru viitorii părinți. Primul curs pe anul acesta începe pe 30 ianuarie, de la ora 16.00. Cei interesați pot suna la telefonul 0757.999.362.

Înscrierile se fac în cadrul fiecărei maternități pentru care optați. Pentru mai multe informații intrați AICI. Una dintre temele care va fi discutate este legată de laptele matern. Specialiștii vor răspunde la întrebări precum: când se instalează lactația? dacă am născut prin cezariană pot alăpta? din ce este format laptele matern? cât mănâncă bebe în primele zile? laptele meu este bun? alăptarea la cerere sau program alăptare nou-născut? când se reglează lactația?.

”Rolul tatălui în succesul alăptării este foarte important! Îi așteptăm și pe viitorii tătici care, la finalul cursului, vor primi certificatul de puericultură în urma căruia pot beneficia de 10 zile libere conform normelor legale în vigoare”, se mai arată în postarea de pe Facebook a Maternității Giulești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel