Cum și-a pus menopauza amprenta pe Dana Săvuică: Mi-am dat seama că nu era drumul corect

dana savuica - FOTO: Instagram@danasavuica
EXCLUSIV
Menopauza este o etapă firească în viața oricărei femei. Numai că această perioadă este plină de schimbări. Dana Săvuică ne-a povestit cum a trecut prin această etapă. 

Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii Pastila de Frumusețe, Dana Săvuică a deschis sufletul despre provocările pe care le-a întâmpinat în perioada menopauzei și impactul acesteia asupra sănătății și stilului ei de viață.

Această perioadă de tranziție în viața unei femei poate fi extrem de dificilă, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Cu toate acestea, Dana Săvuică a ales să împărtășească experiența ei în mod deschis, încurajând femeile să fie conștiente de schimbările naturale ale corpului lor și să își acorde atenția și îngrijirea necesară în această etapă.

La vârsta de 40 de ani, Dana a început să observe că kilogramele se adună treptat, un fenomen comun pentru multe femei aflate în această etapă a vieții lor.

"Eu, pentru că am ajuns într-o perioadă a vieții, de la 40 de ani încolo am ajuns să pun câte un kilogram, câte un kilogram. Sedentarismul, stresul, oboseala, agitația cotidiană, faptul că de multe ori puneam ca prioritate alte lucruri decât sănătatea mea, toate aceste lucruri au condus la acumularea de kilograme și stilul de viață, mers la restaurante, și la un moment dat am pus stop. Mi-am dat seama că nu era drumul corect. 

A intervenit și menopauza care a dat organismul peste cap din punct de vedere hormonal, toate aceste lucruri culminând cu luarea în greutate",  a explicat Dana Săvuică, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe, de la DC MEDICAL și Spectacola.

Vezi mai multe în VDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

mancat de paste foto: freepik@wayhomestudio
EXCLUSIV
Cum trebuie să mâncăm de Paște. Ligia Pop: Acesta e secretul!
indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel