Cum se tratează HEMOROIZII, cu dr Gabriel MITULESCU (SANADOR). Interviurile DC News și DC Medical

Dr Gabriel Mitulescu. Foto: DC Medical
  LIVE
Dr Gabriel Mitulescu, reputat chirurg și Doctor în Științe Medicale, vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 16.00, pentru a explica ce sunt și cum se tratează bolile hemoroidale. 

La ediția de astăzi a emisiunii Interviurile DCNews și DCMedical, realizată de jurnalistul Val Vâlcu, reputat chirurg și Doctor în Științe Medicale dr Gabriel Mitulescu, de la Spitalul Clinic Sanador, va explica în primul rând, ce este proctologia și cu ce se ocupă ea. 

Apoi, vom afla, cum și de ce apar bolile hemoroidale, și ce putem facem ca să nu avem hemoroizi. 

Dacă totuși dezvoltăm astfel de formațiuni, medicul chirurg Gabriel Mitulescu va explica cum se diagnostichează și când și cum trebuie aceștia operați. 

Emisiunea va fi transmisă LIVE, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV, de la ora 16.00. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel