Cum scapi RAPID de burtă. Un medic CELEBRU vine cu SOLUȚIA

Ce trebuie să faci, dacă vrei să scapi rapid de grăsimea de pe burtă. 

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că este foarte important să mâncăm puțin și des, nu doar o singură masă pe zi. 

"Efortul de digestie a alimentelor şi mâncatul lor la intervalul 4-5 ore ajută metabolismul să ardă mai multe calorii decât atunci când există o singură masă şi aceea seara.”, a declarat medicul.

De asemenea, mesele trebuie să conțină alimente sănătoase, bogate în nutrienți, și nu preparate fast-food. Un secret pe care puțini îl știu este că trebuie să mănânci mai puțin cu 30%.

”Datorită vitezei cu care se absoarbe în sânge determină o secreţie crescută de insulină, hormon care stochează suplimentar grăsimea la nivelul abdomenului.”, a spus nutriționistul Mihaela Bilic.

Cât de dăunătoare este pizza 

 

"În pizza avem multă pâine. E o mâncare a săracului…Cred că orice popor are această cultură pentru alimentele care sunt făinoase. Și dacă se poate făinos amestecat cu grăsime, e ceva ce simțurile noastre sunt înnebunite după această combinație.

Despre cât se consumă, trebuie să spună silueta fiecăruia, și aș spune apoi gradul de sedentarism. Pentru că ce avem acolo: un amestec de grăsime cu făină, care este ușor să fie transformat în depozite de grăsime și în kilograme în plus, dacă noi nu consumăm această energie pe care o dăm organismului.”, a precizat dr. Mihaela Bilic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel