Cum să aveți un 2021 fericit. PROMISIUNI pe care ar trebui să vi le faceți

Bucurie
La început de an, aproape fiecare punem pe hârtie ce vrem să realizăm în anul care începe. 

Luminița Saviuc este o tânără care scrie texte motivaționale pe blogul ei, Purpose Fairy, și care sunt citite de oameni de pe toate continentele. Gândurile ei pozitive puse pe hârtie s-au vitalizat după ce, în vara lui 2014, pe Huffington Post, a fost publicat un articol intitulat ”15 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit“, semnat Purpose Fairy. Acel text a fost citit de 1,2 milioane de oameni.

La început de 2021, Luminița a scris o postare numită ”30 de promisiuni pe care ar trebui să vi le faceți în 2021” - ea poate fi citită AICI, iar mai jos aveți 4 dintre acestea:

”1. Îmi promit că voi trăi de parcă aș muri mâine și voi învăța de parcă aș trăi pentru totdeauna.

2. Îmi promit că nu voi vorbi niciodată dintr-un loc de ură, gelozie, furie, invidie sau nesiguranță. Și să-mi evaluez mereu cuvintele înainte să le las să-mi părăsească buzele.

3. Îmi promit că voi căuta întotdeauna binele în oameni; pentru a trata pe toată lumea cu dragoste, bunătate, compasiune și apreciere. Și să nu vorbesc niciodată rău despre nimeni.

4. Îmi promit că îmi va păsa mai mult să fiu amabil decât să am dreptate tot timpul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel