Cum să ai grijă iarna de ten. Iată câteva secrete ale tinereții și frumuseții

Cum să ai grijă iarna de ten. Foto: Freepick @halayalex
Cum să ai grijă iarna de ten și ce fel de produse și trucuri să folosești, află din acest articol.

Tratament pentru creșterea sprâncenelor și genelor. Cum îl prepari acasă

Vasele de sânge reacţionează negativ la frig. Acestea se extind, ceea ce provoacă roșeață. Dacă stai prea mult timp în frig, vasele de sânge încep să se îngusteze treptat, lucru care duce la malnutriția pielii. Din acest motiv, pot apărea erupții cutanate, inclusiv dermatită.

Prin urmare, dermatologii și cosmetologii recomandă să acorzi o atenție deosebită pielii în timpul rece. Desigur, cosmeticele profesionale nu sunt ieftine, dar cu ajutorul lor îți poți păstra tenul tânăr.

Iată cum trebuie să ai grijă de piele iarna

 

În primul rând, trebuie să înveți cum să te speli corect pe față. Folosește un săpun special pentru față, care nu o va „usca”. Mai întâi, spală-ți fața cu apă la temperatura camerei, apoi cu apă rece. Repetă procedura  de mai multe ori. Apoi șterge-te pe față ușor, fără să o freci cu un prosop aspru,

Nu uita de cremele nutritive. Iarna, ar trebui să uiți de peelingurile și scruburile agresive, care rănesc pielea deja sensibilă iarna.

Produsul genial pentru demachiere. Lasă tenul fin, curat și elimină ridurile. Ioana Marinescu: Trebuie făcut masaj, 2 - 3 minute, de la gât în sus

 

Îngrijește pielea din jurul ochilor și a buzelor. Cu siguranță ai observat că cearcănele de sub ochi devin mai vizibile la contactul cu frigul. Pentru a evita acest lucru, folosește creme speciale hidratante și corector. Nu neglija îngrijirea buzelor, deoarece acestea tind să crape. Aplică un balsam înainte de a ieși afară.

La fel de importantă este alimentația. Mănâncă mai multe fructe și legume. Este mai bine să renunți la carne și lactate. De asemenea, nu exagera cu ouăle. În același timp, nu ezita  să adaugi în alimentație pește, dar acesta nu trebuie să fie sărat.

Principalul factor care afectează sănătatea pielii tale este apa. Prin urmare, bea cel puțin un litru și jumătate de apă pe zi. Așadar, apa te va hidrata și va oferi pielii o strălucire sănătoasă.

 

Secretul unui ten sănătos și frumos. Iată de ce trebuie să consumăm proteine

 

Secretul unui ten sănătos și frumos constă nu doar în cremele și loțiunile folosite, ci și în alimentație.

Proteina este secretul unui ten sănătos și frumos, deoarece e un material de construcție nu numai doar pentru unghii și păr, ci și pentru piele. În plus, mulți hormoni și enzime nu pot fi creați fără proteine.

Ridurile, când apar și cum se pot estompa. Medic: Este foarte important să prevenim decât să tratăm. Vârsta este doar un număr

Când o persoană se confruntă cu piele uscată, riduri, pigmentare, scăderea densității pielii, vergeturi, țesut lăsat, unghii fragile și păr căzut, înseamă că are un deficit de proteine în organism.

Chiar dacă aceste persoane apelează la produse cosmetice de calitate, totuși ar trebuie să analizeze și ce produse consumă. 

Așa cum este nevoie de material de construcție pentru a construi o casă puternică și frumoasă, proteinele sunt vitale pentru construirea celulelor corpului. Dacă nu există suficient material de construcție sau este de proastă calitate, casa se va prăbuși. Corpul nostru funcționează după aceeași schemă.

Exfoliantul cu dovleac, produs minune pentru călcâie moi și curate

Organismul are nevoie de proteine pentru menținerea sănătății și pentru a funcționa în parametrii optimi. Există mai mult de zece mii de tipuri de proteine, localizate în tot organismul, indiferent că ne referim la organe, țesuturi musculare, oase, piele și păr.

De aceea este important să cunoașteți nivelul proteinelor totale din sânge. În mod normal, acest indicator ar trebui să fie situat în intervalul 65-85 grame pe litru.  Se recomandă ca necesarul zilnic de calorii obținute din proteine să fie cuprins între 10% și 35%.

Dieta grăsimii brune, eficientă pentru slăbire. 30 de minute de sport pe zi sunt suficiente

Dacă regimul alimentar este sărac în proteine, există riscul ca țesutul muscular să fie afectat. Cu toate acestea, trebuie să evitați excesul, deoarece este posibil să fie depozitat ca grăsime în corp.  Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel