Cum cureți cel mai ușor petele din frigider: metoda surprinzător de simplă

Cum cureți frigiderul
Oricine a pățit o dată măcar să uite un fruct în frigider și să se strice, lăsând o pată de mucegai. Iată cea mai simplă soluție de curățat.

Fructele în general, dar și alte feluri de mâncare uitate în frigider pătează sau formează mucegai în scurt timp. Un pic de mâncare vărsată, de asemenea, lasă urme de murdărie care imediat poate mucegăi. Aceste pete pot fi dificil de curățat. Iată o metodă foarte simplă de a le curăța, fără efort, rapid și ușor.

Uneori crezi că faci tot ce poți pentru a avea un frigider curat, dar oricum există mucegai în frigider. Mucegaiul se dezvoltă destul de repede la frigider și, prin urmare, este important să îl curățați în mod regulat. Există o mulțime de alimente și temperatura rece creează un mediu perfect pentru a crește.

Mucegaiul crește cel mai repede în alimentele care conțin apă, dar și în produsele uscate. Datorită circulației aerului în frigider, sporii de mucegai au șansa de a sta pe toate produsele neacoperite. De exemplu, dacă există o bucată de legume stricate în sertarul de la frigider, acești spori fungici pot fi găsiți pe toate celelalte legume din tavă în cel mai scurt timp. Motiv suficient pentru a oferi frigiderului o curățare bună odată ce ați descoperit mucegaiul în el!

Lămâia, cel mai bun „detergent”

Este destul de logic că pentru a curăța frigiderul, trebuie mai întâi să scoateți toate produsele din el. Poate ar fi bine chiar să-l scoateți din priză pentru puțin timp. Apoi umpleți un castron mic cu puțină apă și stoarceți o jumătate de lămâie în el. Curățați cealaltă jumătate a lămâii și puneți câteva coji de lămâie în vasul cu apă. Puneți vasul la cuptorul cu microunde timp de trei minute la 700 Watt.

Apoi puneți vasul cu zeama de lămâie - atenție pentru că este fierbinte - direct în frigider și închideți ușa. Lăsați vasul să se aburească în interior timp de o jumătate de oră și apoi curățați frigiderul cu o cârpă de vase. Petele din frigider vor fi îndepărtate cu ușurință, iar frigiderul dvs. va arăta ca nou! În plus, frigiderul dvs. miroase, de asemenea, proaspăt și fructat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel