Cum ar trebui să înceapă școala. Epidemiologul Epuran, informația zilei

dr. Silviu Epuran - Epidemiolog
EXCLUSIV
Medicul epidemiolog Silviu Epuran a declarat la Interviurile DC Medical că începerea anului școlar va veni cu o serie de probleme.

Invitat la Interviurile DC Medical, medicul epidemiolog Silviu Epuran a vorbit și despre problemele cu care se va confrunta sistemul de învățământ odată cu începerea noului an școlar în vreme de pandemie. 

”O să fie foarte greu de respectat măsurile. Anul școlar, urmat de anul universitar - vor apărea probleme importante pentru că măsurile implementate la nivelul instituțiilor de educație, școli, grădinițe, universități etc pentru că nu știu dacă vor putea fi respectate întru totul. Cantitățile de dezinfectanți, prosoape de hârtie, probabil vor fi asigurate, vor fi în stocuri suficiente la nivelul unora dintre instituțiile de învățământ”, consideră medicul epidemiolog.

În opinia acestuia, ”adulții respectă foarte greu aceste măsuri de precauție, d-apoi copiii de vârstă mică”. ”Din această cauză, consider că ar trebui niște precauții extreme, cel puțin în primele săptămâni”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel