Cum alegi maternitatea în care naști. Emel Nuraltay: E cel mai important! Oamenii civilizați și educați au pretenții. A avea pretenții este un semn de evoluție

Cum alegi maternitatea în care naști - Foto: Freepik
EXCLUSIV
Cum alegi maternitatea în care naști. Medicul Emel Nuraltay ne-a vorbit despre cele 3 lucruri de care orice pacient și orice gravidă trebuie să țină cont.

Alegerea maternității este o decizie importantă pentru orice femeie însărcinată.

Invitată la interviurile DC Medical și DC News, medicul Emel Nuraltay, ne-a vorbit despre cum își alege gravida materinatatea în care va naște și care sunt cele 3 lucruri importante de care trebuie să țină cont.

"Gravida este un om aparte, ea nu este pacient. Gravida are însă nevoie de prezența unui medic în preajma ei. Ea este gravidă și atât. Dar mai mult decât atât, gravida în ziua de azi, are nevoie să-și găsească o maternitate care să-i ofere soluții pentru așteptările pe care ea le are. Așteptările sunt multe și este firesc să fie așa.

Sanador

Oamenii civilizați și educați au pretenții, dar așa și trebuie.

A avea pretenții este un semn de evoluție a unui om. Sigur că de aici și venirea în întâmpinare a celor ca noi, care lucrăm în departamente medicale private și care încercăm să venim în întâmpinarea lor și să răspundem pozitiv tuturor acestor dorințe, acestor pretenții ca să le zicem așa", a declarat Dr. Emel Nuraltay, medic specialist Obstetrică-ginecologie și șeful secției de Obstetrică al Spitalului Clinic SANADOR, în exclusivitate pentru DC Medical.

Cele 3 lucruri de care au nevoie orice gravidă și orice pacient

Medicul Emel Nuraltay a subliniat cele 3 lucruri de care trebuie să țină cont orice pacient, dar în special femeia însărcinată care urmează să aducă pe lume o nouă viață.

"Aș rezuma în trei cuvinte ceea ce are nevoie un pacient în general și gravida în special pentru confortul ei din toate punctele de vedere:

- profesionalism

- tehnologie

- cel mai important este siguranța, senzația pacientei, femeii, omului că se află în siguranță în acea incintă, că dacă i se întâmplă ceva ei sau pruncului ei, există niște oameni care fac echipă. Mi se pare foarte important acest termen de echipă, pentru că anestezist - obstetrician - neonatolog este o tripletă fără de care un act medical de calitate în specialitatea obstetrică nu există.

Esențial anestezist - obstetrician -neonatolog. De top pregătiți, experimentați, care au acces la tehnologie, au acces la orice fel de preparat medicamentos există și care au unde, cu ce au, cum și pot. Aceste patru elemente sunt esențiale.

Așadar, o mamă, o viitoare mamă care își dorește siguranță pentru ea și pentru familia ei, va alege o maternitate în care va găsi aceste lucruri", a mai spus medicul Emel Nuraltay.

Înainte de a face o alegere, este important să discuți cu obstetricianul tău și să iei în considerare nevoile tale personale, preferințele și cerințele medicale pentru a lua o decizie informată.

Alege o maternitate în care te simți confortabil și în siguranță pentru a avea o experiență de naștere pozitivă.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel