Culturist de 42 de ani, mort de COVID. Sora acestuia: fratele meu era cea mai sănătoasă persoană pe care o cunoșteam

John Eyes  FOTO Twitter Jenny McCann
Un pasionat de fitness și culturism din Marea Britanie a murit de COVID la o lună după diagnosticare.

John Eyers era un mare pasionat de sport și un om sănătos, susține familia lui. Acesta era exert în construcții și concurent la culturism. În urmă cu circa o lună a fost diagnosticat cu COVID. Credea în imunizarea prin boală.

”S-a gândit că dacă va face COVID-19 va fi bine. A crezut că va avea o boală uşoară. Nu a vrut să-şi facă vaccin”, scrie sora lui geamănă pe Twitter. pottrivit acesteia, bărbatul i-ar fi declarat medicului, înainte să-l conecteze la ventilator, că şi-ar fi dorit să fie vaccinat, că şi-ar fi dorit să fi ascultat. ”Moartea lui este o tragedie. Pur şi simplu, nu ar fi trebuit să se întâmple.Mama mea vrea ca oamenii să ştie despre John. Pentru ca povestea lui să salveze viaţa cuiva. Pentru ca durerea şi pierderea noastră să îi conducă pe oameni să se vaccineze", a încheiat Jenny McCann.

Acesta a lăsat în urmă o fiică de 19 ani, arată Antena 3.

Directoarea asociației moașelor din Anglia le-a îndemnat pe colegele ei de breaslă să le încurajeze pe femeile însărcinate - care s-au vaccinat până acum într-un procent destul de mic - să accepte să se vaccineze cu seruri anti-COVID-19, după ce un studiu realizat de Universitatea Oxford a evidențiat agravarea simptomelor în rândul acestor persoane din cauza variantei Delta.

Expertul britanic Neil Ferguson, profesor la faimosul Imperial College London, consideră că vârful pandemiei COVID va fi depășit spre sfârșitul lunii septembrie și luna octombrie. Presa engleză scrie că numărul de infectări în Marea Britanie a început să scadă în ultimele zile. 

”Trebuie să rămânem precauți, mai ales având în vedere creșterea ratei de contact, în contextul vremii nefavorabile și a reînceperii școlii. Nu am depășit complet situația, dar ecuația s-a schimbat fundamental. Efectul vaccinării a redus enorm riscul spitalizării și pe cel de deces. Și sunt foarte sigură că până la sfârșitul lunii septembrie sau octombrie ne vom uita în urmă la această pandemie. COVID-19 va rămâne cu noi, oamenii vor continua să moară din cauza COVID-19, dar ceea ce a fost mai rău va fi trecut”, a spus profesorul Ferguson într-un interviu acordat unui post de radio al BBC, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel