Cercetările scot la iveală o...
Tratamentul, dacă se dovedește eficient, va duce la oprirea reproducerii virusului și la îmbunătățirea ratei de supraviețuire a pacienților.
2.000 de persoane vor primi tratamentul experimental cu anticorpi, în speranța că tratamentul va funcționa
Pacienţii vor începe să primească noile medicamente în următoarele câteva săptămâni, iar rezultatele vor fi comparate cu alţi pacienţi cărora nu li s-au administrat anticorpi.
”Există o mulţime de motive întemeiate pentru a crede că ar putea fi eficient - oprirea reproducerii virusului, oprirea virusului de a provoca daune, îmbunătăţirea supravieţuirii pacienţilor,” a spus profesorul Martin Landray de la Universitatea din Oxford, co-conducătorul procesului de recuperare, arată surse citate de Digi24.
Procesul de recuperare din Marea Britanie a fost creat la începutul pandemiei pentru a identifica tratamentele care ar putea ajuta persoanele internate la spital cu Covid-19.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Cercetările scot la iveală o...
Cafeaua, băutura care îmbină istoria,...
Mâncărimea la axile poate fi un...
Adevărul despre sare. Greșeala pe...
Genele lungi și voluminoase au...
Medicul Cătălina Poiană a vorbit...
Un studiu recent sugerează o legătură...
Activitatea fizică zilnică,...