Spitalul Județean Sfântu Gheorghe suspendă vizitele

Bolnav
Spitalul Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe, Covasna, a anunțat, pe Facbeook, că a oprit accesul vizitatorilor în toate secțiile.

Covasna, spital. Reprezentanții Spitalului Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe au informat, pe Facebook, că de luni, 10 februarie, accesul vizitatorilor este oprit cu scopul de a preveni răspândirea virozelor. 

„Având în vedere creșterea numărului de cazuri de infecții acute și riscul de răspândire în cadrul pacienților, din data de 8 februarie 2020 se suspendă accesul vizitatorilor în Spitalul de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe la următoarele secții: Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecțioase Copii, Obstetrică, Psihiatrie Copii, pe termen nelimitat, respectiv începând cu data de 10 februarie se suspendă accesul vizitatorilor și pentru restul secțiilor”, potrivit paginii de Facebook a Spitalului, conform covasnamedia.ro.

Măsura vine în contextul în care, săptămâna trecută, Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de gripă în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel