Coronavirus: toate cele 19 teste ale contacților tânărului infectat sunt negative

Teste coronavirus       FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua
Toate cele 19 teste în lucru la Institutul „Matei Balș” din București au fost negative la coronavirus. Acestea aparțin persoanelor care au luat contact cu tânărul din Gorj, infectat cu virusul mortal.

Toate cele 19 teste aflate în lucru la Institutul „Matei Balș” din Capitală au fost negative la coronavirus. Testele au aparținut persoanelor care au luat contact cu tânărul din Gorj care a fost depistat pozitiv la noul coronavirus care a alarmat autoritățile.

Deocamdată este incert dacă tânărul din România a fost sau nu infectat de la cetățeanul italian care a fost ulterior internat într-un spital din Rimini cu coronavirus, însă au fost prelevate probe de la toți cei 19 oameni cu care tânărul ar fi intrat în contact.

Toate acestea au fost negative până acum, potrivit Antena3. Nu se știe deocamdată câte alte teste mai sunt în lucru, pentru că cifra este în continuă schimbare.

Starea tânărului era, cel puțin până aseară, bună, fără simptome de boală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel