Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Coronavirus, focar: încă o persoană de la căminul de bătrâni din Bistrița Năsăud a decedat
06 iul, 16:13
Încă o persoană a decedat la căminul pentru vârstnici de la Maieru, județul Bistrița Năsăud, în urma infecției cu coronavirus. Este cel de-al cincilea deces și al 51-lea din tot județul.
Decese, coronavirus

Încă un deces înregistrat la căminul de bătrâni de la Maieru, județul Bistrița Năsăud. Este vorba despre o femeie de 76 de ani, notează agerpres.ro. La începutul lunii iunie a fost confirmat un focar de COVID-19 la căminul de bătrâni, unde până acum au murit cinci persoane. Aici au fost infectate până acum 18 dintre cei 21 de beneficiari, precum și șase persoane angajate.

Potrivit datelor transmise luni de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, femeia a fost internată în data de 11 iunie la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, fiind confirmată în aceeaşi zi infecţia cu noul coronavirus.
Ulterior, starea de sănătate a femeii s-a degradat, iar în cursul dimineţii de luni a survenit decesul - cel de-al 51-lea din tot judeţul în rândul persoanelor confirmate cu COVID-19. Femeia suferea și de alte afecțiuni.


Ştiri Recomandate

S-a decis: când începe școala, declarația momentului
Peștele, cum reduce riscul de Alzheimer dat de poluare
Incontinența se poate ameliora prin antrenament
EXCLUSIV
Băutorii de cafea, risc mai mic de Alzheimer
Deficiența de CALCIU. Cum recunoști simptomele
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri