Coronavirus, controale ale temperaturii corporale pe aeroportul din Viena

Aeroport
Autoritățile austriece au introdus joi, 6 februarie, controale ale temperaturii corporale pe aeroportul din Viena pentru pasagerii curselor aeriene de la Beijing.

Coronavirus, Austria. Austria a introdus joi dimineaţă controale ale temperaturii corporale pe aeroportul internaţional din Viena pentru pasagerii zborurilor directe de la Beijing, a indicat miercuri un purtător de cuvânt regional. ''După numeroase discuţii, am decis să procedăm la aceste verificări", a declarat pentru televiziunea publică Ulrike Königsberger-Ludwig, purtătoare de cuvânt a regiunii Austria Inferioasă, confirmând informaţiile apărute în presă. Singurul aeroport care deserveşte capitala austriacă este situat în localitatea Schwechat, în Austria Inferioară.

Şapte persoane, dintre care un copil, au fost repatriate duminică în Austria, după ce au călătorit în provincia Hubei, unde se află oraşul Wuhan, epicentrul noului coronavirus. Testele la care au fost supuse au avut rezultate negative, iar în prezent aceste persoane se află în carantină la Viena, potrivit Agerpres.

Guvernul austriac a anunţat printr-un comunicat transmis miercuri că va trimite în China 2.000 de perechi de ochelari de protecţie pentru personalul medical, 50.000 de măşti chirurgicale şi 2,4 milioane de mănuşi de unică folosinţă pentru a participa la lupta contra răspândirii virusului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel