Coronavirus: cât timp e valabilă declarația pe propria răspundere

Online
Un cititor a întrebat redacția DC News cât timp este valabilă declarația pe proprie răspundere. Răspunsul vine de la Grupul de Comunicare Strategică.

Cititorii întreabă cât este valabilă declarația pe proprie răspundere, dacă trebuie făcută câte una pentru fiecare ieșire sau una pentru toate ieșirile la magazin pentru alimente

”Întrebare: cât timp e valabilă declarația pe proprie răspundere? Ies la supermarket de 3 ori pe săptămână, îmi printez 3? Și dacă mă controlează polițistul îmi ia declarația? Trebuie să am una de rezervă în buzunar, poate mă controlează altul până acasă?”, scrie un cititor.

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au răspuns:

”1. Declarația pe propria răspundere se completează pentru ziua deplasării. 2. Poate fi printată sau olografă cu preluarea tuturor elementelor. 3. Polițistul nu ia declarația, dar o poate fotografia împreună cu documentul de identitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel