Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Coronavirus: Alegerile la Colegiile locale ale Medicilor, amânate. Manifestăriile științifice, la fel
13 Martie, 11:11
Coronavirus: Ministerul Sănătății va transmite astăzi o recomandare către Comisia Electorală Centrală a Colegiului Medicilor prin care va sugera amânarea turului II al alegerilor din cauza coronavirusului. În Dolj, DSP deja a notificat Colegiul Local că se amână turul II
Alegerile la UMF București încep cu un război al comunicatelor
EXCLUSIV

Din cauza pandemiei de coronavirus, Ministerul Sănătății va emite astăzi o recomandare pe care o va transmite atât la Comisia Electorală Centrală de la Colegiul Medicilor, cât și la societățile profesionale, prin care recomandată evitarea organizării de evenimente științifice sau de alegeri locale în următoarea perioadă, au confirmat, pentru DC Medical, reprezentanți ai Ministerului Sănătății. 

Din acest weekend, în mai multe județe din țară urma să înceapă desfășurarea turului II al alegerilor pentru stabilirea noilor conduceri ale Colegiilor locale ale medicilor. 

În județul Dolj, DSP a decis deja amânarea turului II pe perioadă nedeterminată, și a notificat Colegiul local, „pentru a limita răspândirea cazurilor de coronavirus și a proteja resursa cea mai importantă în acest moment: personalul medical”, a anunțat Sindicatul Promedica. 

De astăzi, urmau să aibă loc alegeri în judetețe: Arad, Dolj, Hunedoara, Iași, Olt, Prahova, Satu-Mare, Suceava și Vrancea. 

Lista completă a datelor la care se organizau alegerile locale, AICI:

Comisia Electorală Centrală de la Colegiul Medicilor din România va fi cea care va stabili dacă doar se amână turul II sau se reiau alegerile locale de la zero. 


Ştiri Recomandate

Dieta vegană. Deficiențele nutriționale care distrug pielea
Nelu Tătaru: Proiectul de lege privind cerinţele CCR este gata
Cancerul testicular, simptome la care trebuie să fii atent
Postul intermitent: de ce este mai recomandat decât alte diete
Pacient reinfectat cu COVID-19, decedat
Tratamentul pentru cancer: obezitatea îi scade eficiența
Tot mai mulți copii au diabet. Explicația specialistului
Fiolele de Remdesivir. Foto: Gilead Sciences
EXCLUSIV
De ce să nu bei bere pe caniculă
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri