Cori Grămescu: 3 reguli de aur pentru un antrenament executat în confortul casei fără riscuri de accidentări
11 oct 2021, 13:26

Cori Grămescu
Creșterea numărului de cazuri de infectări cu COVID-19, precum și noile restricții anunțate de autorități fac ca toți mai mulți oameni să renunțe la antrenamentele executate la sală. În acest context, Cori Grămescu, antrenor de pilates și coach de lifestyle și nutriție ne îndeamnă să nu renunțăm să facem mișcare și ne dezvăluie secretul unui program de sport fără riscuri ce poate fi executat în confortul casei.

Antrenamentele on-line reprezentă o alternativă excelentă pentru sportul făcut la sală dacă acestea sunt gândite special pentru acasă, cu exerciții simplificate și ușor de executat. Chiar dacă prezența fizică la sală are avantajul feedbackul instantaneu al instructorului asupra corectitudinii executării exercițiilor, antrenorul de pilates Cori Grămescu ne oferă alternative de antrenamente pe care le putem face cu ușurință acasă.

„În funcție ne nivelul de pregătire și de motivația fiecăruia putem opta pentru antrenamente live pe zoom, sau antrenamente on-line înregistrate. Recomandarea mea este însă să optăm de fiecare dată când avem posibilitatea pentru antrenamente live pe zoom ale sălilor de fitness care oferă programe adaptate pentru acasă, adică exerciții fără accesorii, cu coregrafii simplificate și ritm de execuție mai lent și din care au fost eliminate mișcările cu potențial de accidentare. Toate aceste modificări creează o rutină de sport deopotrivă corectă, eficientă, dar mai ales sigură. În plus, accesarea unei clase pe zoom oferă clienților posibilitatea de a fi urmăriți și corectați în timp real de antrenorul lor preferata, la fel ca la sală”, explică Cori Grămescu, antrenor de pilates.

Citește continuarea pe Spectacola și află mai multe detalii despre acet subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?