Conservele, cum ne pot îmbolnăvi: atenție la anumite substanțe

Conservele ar putea să dăuneze sănătății mai mult decât am crezut până acum. Unele substanțe dăunătoare pot fi evitate.

Conservele pe care le cumpărăm de la magazin ar putea prezenta un mare pericol pentru sănătate.

Anumite substanțe din conserve distrug proeminenţele de pe suprafaţa celulelor intestinale şi încetinesc modul în care se absorb substanţele nutritive. Altele pot duce la boli cardiace.
Despre ce substanțe este vorba și cum putem să le evităm, citiți în materialul integral publicat pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel