Colegiul medicilor, DECIZIE în cazul medicului Flavia Groșan: Nu e vorba de malpraxis!

Colegiul medicilor Bihor a luat o decizie în cazul medicului Flavia Groșan, care susține că a vindecat peste 1000 de pacienți cu COVID-19 printr-o schemă proprie de tratament. 

Se pare că nu există motive de malpraxis, așa că medicul Flavia Groșan poate profesa în continuare. 

Președintele Colegiului medicilor Bihor, Carmen Pantiș, a declarat faptul că medicul Flavia Groșan poate continua să profeseze, pentru că nu există, până în acest moment, nicio plângere scrisă, deci nu există probleme ca dânsa să nu-și poată desfășura activitatea. Totodată, în cazul în care medicul Flavia Groșan va continua cu declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public, atunci va interveni Comisia de disciplină, pentru a face o anchetă în acest caz. Așadar, dr. Flavia Groșan va continua să își vadă pacienții la cabinet, fără a mai face declarații controversate la televizor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel