Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Cluj, anchetă epidemiologică în cazul prefectului: care este sursa infecției
06 iul, 19:23
Ancheta epidemiologică realizată în cazul prefectului de Cluj, Mircea Abrudean, a stabilit că acesta a avut 12 contacți direcți, dar nu s-a putut stabili sursa infecției sale.
Coronavirus

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, infectat cu noul coronavirus, a avut 12 contacți, dar nu s-a putut stabili sursa infecției sale. Acesta este rezultatul anchetei epidemiologice a Direcției de Sănătate Publică Cluj. 

„În urma anchetei epidemiologice realizate de DSP Cluj, s-a stabilit un număr de 12 contacţi direcţi apropiaţi, cărora li s-a recomandat autoizolarea la domiciliu. Clădirea Instituţiei Prefectului a fost dezinfectată în această dimineaţă. Activitatea curentă nu este afectată”, a declarat, luni, prefectul Mircea Abrudean, citează agerpres.ro.

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, şi familia acestuia au fost depistaţi, duminică, cu COVID-19, după ce s-au prezentat cu băiețelul lor de numai nouă luni la spital pentru că avea febră. Atât băiețelul, cât și părinții, au fost testați pozitiv la noul coronavirus.


Ştiri Recomandate

Vlad Huțanu, numit Country Head Ad Interim Takeda România
De ce este bine să plângi? Explicația științifică
Coronavirus. Bilanțul zilei. O nouă explozie de cazuri
Ministrul Sănătăţii, vizită inopinată la SAJ Vaslui
VACCIN COVID-19. România a solicitat o cantitate DUBLĂ față de Ungaria
Tătaru: Se lucrează la capacitate maximă în spitale
Mătreața. Ce o declanșează și cum o poți combate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri