Cluj, anchetă epidemiologică în cazul prefectului: care este sursa infecției

Nou focar de coronavirus
Ancheta epidemiologică realizată în cazul prefectului de Cluj, Mircea Abrudean, a stabilit că acesta a avut 12 contacți direcți, dar nu s-a putut stabili sursa infecției sale.

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, infectat cu noul coronavirus, a avut 12 contacți, dar nu s-a putut stabili sursa infecției sale. Acesta este rezultatul anchetei epidemiologice a Direcției de Sănătate Publică Cluj. 

„În urma anchetei epidemiologice realizate de DSP Cluj, s-a stabilit un număr de 12 contacţi direcţi apropiaţi, cărora li s-a recomandat autoizolarea la domiciliu. Clădirea Instituţiei Prefectului a fost dezinfectată în această dimineaţă. Activitatea curentă nu este afectată”, a declarat, luni, prefectul Mircea Abrudean, citează agerpres.ro.

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, şi familia acestuia au fost depistaţi, duminică, cu COVID-19, după ce s-au prezentat cu băiețelul lor de numai nouă luni la spital pentru că avea febră. Atât băiețelul, cât și părinții, au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel