Chirurgia hepatică la zi, cu prof dr Irinel Popescu. Interviurile DC Medical
24 feb, 12:52

Prof.dr. Irinel Popescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Prof dr Irinel Popescu vine astăzi, de la ora 14.00, la Interviurile DC Medical pentru a discuta despre chirurgia hepatică și despre reușitele Centrului de Excelență în Boli Hepatice de la Spitalul Clinic Sanador. 

Reputatul chirurg Irinel Popescu, profesor universitar și membru al Academiei Române, părintele transplantului hepatic și al chirurgiei robotice în România, vine astăzi la Interviurile DC Medical. 

Subiectele abordate vor fi legate de chirurgia hepatică: cât este de importantă și cum s-a dezvoltat ea în România, ce afecțiuni pot fi rezolvate cu ajutorul ei, de ce este nevoie de Centre de Excelență dedicate unei patologii, sunt doar câteva dintre întrebările la care vom avea răspunsuri. 

Prof dr Irinel Popescu, sub coordonarea căruia s-a deschis, în urmă cu un an, Centrul de Excelență în Boli Hepatice de la Spitalul Clinic Sanador, va face și o trecere în revistă a acestuia. 

Emisiunea va fi transmisă, de la ora 14.00, pe pagina de Faceboook și pe contul de Youtube ale DC Medical, dar va putea fi urmărită și aici. 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri