Cercetătorii au găsit SECRETUL tinereții: alimentația alcalină

Alimentația alcalină are ca scop atingerea pH-ului optim în organism, prin reducerea/evitarea băuturilor şi alimentelor acide, precum cofeina, alcoolul, carnea, lactatele, alimentele procesate sau prăjite, şi înlocuirea acestora cu alimente alcaline precum legume crude, fructe şi legume cu indice glicemic scăzut, băuturi smoothies verzi. Prin consumul de alimente care menţin un pH adecvat, sistemul imunitar devine mai puternic, kilogramele în plus dispar, iar riscul de a face  osteoporoză, boli de inimă sau cancer este redus. 

"Știai că cercetătorii au găsit secretul tinereții? Studiile demonstrează că alimentația alcalină are capacitatea să încetinească procesul de îmbătrânire celulară și să crească speranța de viață.

O alimentație nesănătoasă de tip junk food crește stresul oxidativ în organism să se produc mult mai mulți radicali liberi decât ar avea nevoie organismul se accelerează procesul de îmbătrânire celulară.

Alimentația alcalină face exact invers: încetinește acest proces.

Ceea ce înseamnă că vei întineri și te vei simți din ce în ce mai bine în pielea ta!

Acest tip de alimentație prezintă mult mai multe beneficii, printre care:

- pierderea de grăsime

- îmbunătățirea sănătății

- scăderea colesterolului.", a precizat nutriționistul Narcis Cernea pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel