Centrul Drive Thru OK Medical SARS-CoV2 din Băneasa triplează capacitatea de recoltare. Rezultatele, în limba ENGLEZĂ

Vești bune pentru turiștii care plănuiesc să viziteze Grecia sau Austria în perioada următoare. OK Medical anunță triplarea capacității de recoltare în centrul Drive Thru pentru testarea de tip RT-PCR SARS-CoV-2 situat în perimetrul Băneasa Shopping City.

În contextul în care turiștii români sunt nevoiți să prezinte dovada unui test COVID-19 negativ pentru a putea intra pe teritoriul Greciei și Austriei, OK Medical suplimentează capacitatea de recoltare pentru ca românii să poată avea în timp util rezultatele testării.  

 


”Măsura implementată reduce timpul de așteptare, media de procesare a unui pacient reducându-se la maximum 1 minut și 30 de secunde.  

Peste 50 de cadre medicale, special instruite pentru recoltarea de probe în mediu infecțios, asigură zilnic, începând cu ora 08:00 până la ora 22:00, recoltarea de probe de tip exudat nazal și faringian. 

Probele sunt ulterior prelucrate în laboratoare acreditate de către Ministerul Sănătății, buletinul oficial de analize fiind transmis în română și în engleză în 24-48 de ore pe adresa de mail indicată de către pacient”, anunță OK Medical. 


Grecia solicită ca probele pentru test să fie recoltate cu maximum 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul elen.

Mai mult, OK Medical anunță că testele realizate în Centrul Drive Thru vor fi transmise și în limba engleză, nemaifiind necesară traducerea lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel