Ce trebuie să știi despre terapia cu cristale. Irinel Galasiu: Intrăm în relație cu energia. Este bine să le porți tot timpul

cristale - FOTO: Freepik@FotoHelin
EXCLUSIV
Terapia cu cristale este o tehnică de medicină alternativă care presupune că utilizează energia naturală de vindecare.

Cristaloterapia este o tehnică de medicină alternativă în care cristalele și alte pietre sunt folosite pentru a vindeca afecțiuni și a proteja împotriva bolilor. Susținătorii acestei tehnici cred că cristalele acționează ca conductoare pentru vindecare, permitând energiei pozitive și vindecătoare să curgă în corp în timp ce energia negativă și cauzatoare de boli iese.

Cu toate că cristaloterapia a câștigat popularitate în ultimii ani, această formă de tratament alternativ nu este acceptată de majoritatea medicilor și oamenilor de știință, mulți dintre aceștia referindu-se la cristaloterapie drept pseudostiință.

Din perspectivă științifică, nu există dovezi că cristaloterapia poate fi folosită pentru a vindeca boli, deoarece nu s-a descoperit niciodată că bolile sunt rezultatul unei așa-zise flux de energie în corp. În plus, nicio studie științifică nu a demonstrat că cristalele și gemurile pot fi diferențiate în funcție de compoziția chimică sau culoare pentru a trata o anumită afecțiune.

Vezi și: Simptomul terifiant al AVC-ului. Semnul care apare cu câteva zile înainte ca un vas de sânge să explodeze

Puterea cristalelor

Irinel Galasiu, specialist în cristaloterapie, a explicat în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola, ce se întâmplă când purtăm cristale.

”Cristalele conțin energie și informație. Sunt copii ai pământului. Când purtăm cristale sau ținem cristale în jurul nostru intrăm în relație cu acel tip de energie pe care o emit. Ne putem folosi de energia lor în viața noastră de zi cu zi.

Sunt mai multe cristale, cu mai multe tipuri de energie. În funcție de ceea ce ne dorim, purtăm acel tip de cristal.

Pentru vindecare sunt cristale care ne ajută, dar niciun cristal nu înlocuiește medicul. Întotdeauna trebuie să mergem la medic, să ne spună ce este de făcut.

În paralel, este bine să ne folosim și de alte tipuri de energie. Cristalele verzi merg foarte bine pe partea de vindecare, vindecare emoțională, dar chiar și de vindecare fizică.

Vezi și: Când și cum se bea, de fapt, cafeaua. Acesta e secretul unui creier sănătos! Vlad Ciurea: Este o plăcere, relaxare

Întotdeauna trebuie curățate, purificate și programate. Este bine să le porți tot timpul. Pot să deblocheze ceva în câmpurile noastre.

Vorbim de jad, malachit, care este un cristal foarte puternic ce merge foarte bine pe partea de vindecare, dar este puternic și pentru protecție. Cristalele verzi merg bine pe partea de vindecare”, a explicat Irinel Galasiu, specialist în cristaloterapie, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola.

Susținătorii cristaloterapiei cred că cristalele și pietrele prețioase au proprietăți care facilitează vindecarea. Se crede că această tehnică datează de cel puțin 6.000 de ani, până în perioada antică a sumerienilor din Mesopotamia.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oua rosii Paste - Foto: Freepik @pvproductions
EXCLUSIV
Marea greșeală pe care ai făcut-o după ce ai vopsit ouăle de Paște. Nu vei mai face asta de acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel