Ce se întâmplă cu pacienții COVID-19 TRANSFERAȚI de la Matei Balș după incendiu. Informații de ULTIMĂ ORĂ

Pacient în secția ATI a Spitalului Rol 2. Foto: ftografie cu caracter ilustrativ - Spitalul Militar Central / Daniel Iancu
Starea de sănătate a pacienților COVID-19 afectați de incendiul care a avut loc la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București și care au fost transferați în alte unități sanitare:

4 februarie 2021, ora 9:30: Informații centralizate prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, Ministerul Sănătății.

Starea de sănătate a pacienților COVID-19 afectați de incendiul care a avut loc la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București și care au fost transferați în alte unități sanitare:

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București: 9 pacienți în stare stabilă. 2 pacienți - posibilă externare astăzi.

Spitalul Universitar de Urgență  din București: 3 pacienți. 2 pacienți în stare stabilă, 1 pacient intubat (ATI).

Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București: 2 pacienți în stare stabilă. (3 pacienți au fost externați în 3 februarie 2021).

Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București: 6 pacienți: 2 pacienți în stare gravă (ATI), 4 pacienți în stare stabilă.

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” din București: 2 pacienți în stare stabilă, 1 pacient în secția ATI.

Spitalul Militar Central din București: 2 pacienți în stare gravă (ATI).

Spitalul „Witting” din București: 2 pacienți în stare stabilă.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București: 4 pacienți. 2 pacienți în stare stabilă, 1 pacient instabil, 1 pacient  în stare gravă, intubat (ATI).

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București: 2 pacienți în stare stabilă.

Spitalul Monza din București: 3 pacienți. 2 pacienți în stare stabilă, 1 pacient admis în secția ATI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel