Ce înseamnă mâncare sănătoasă în funcție de vârstă. Sfatul endocrinologului

Alimente     FOTO: pexels.com
Până să ajungă la nutriționist și endocrinolog ca să slăbească, oamenii apelează la diete de pe Internet, afirmă medicul endocrinolog Alina Antonela Burlacu la Interviurile DC News și DC Medical. 

”Toată lumea încearcă o grămadă de diete. Decât să ții o dietă, să te lași, iar o dietă, iar să te lași, când rata metabolismului scade, mai bine mănâncă câte puțin din toate, îți faci micile pofte pentru că din cauza asta se și ajunge la fenomenul de yo-yo”, afirmă medicul endocrinolog Alina Antonela Burlacu la Interviurile DC News și DC Medical.

Aceasta le recomandă reprezentantelor sexului frumos să țină cont și de vârstă când vor să slăbească. Endocrinologul explică: ”Din păcate, cu fiecare decadă, la 20 de ani, la 30, la 40 de ani, la 50 de ani, rata metabolismului scade. Deci, dacă e, doamnelor, domnișoarelor, să faceți niște schimbări, faceți-le până schimbați prefixul pentru că e din ce în ce mai greu cu cât se înaintează în vârstă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel