Cazurile de la București și Timișoara, infirmate. NU E CORONAVIRUS

Alertă de coronavirus
Suspiciunea de coronavirus de la Timișoara, dar și zvonurile legate de un prim caz de coronavirus în București nu se confirmă.

Coronavirus, Timișoara, București. Până la această oră nu există niciun caz de coronavirus confirmat pe teritoriul României. 

Zvonurile că un pacient de la Spitalul Clinic Victor Babeș din București ar fi bolnav de coronavirus sunt neadevărate. O infirmă, pentru DC Medical, managerul Spitalului Clinic Victor Babeș din București, Ioan Emilian Imbri: ”Nu am coronavirus. Nu am nici internat pe cineva (n. r. suspect de coronavirus)”.

La unitatea medicală cu același nume, dar din Timișoara, a existat luni, 24 februarie, o suspiciune infirmată de COVID 19. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Victor Babeș din Timișoara, Virgil Musta, a declarat, pentru DC Medical, că un bărbat de 56 de ani, care a stat o lună la Milano, și s-a întors ieri din Italia, a sunat luni dimineața la 112 spunând că nu se simte bine. A ajuns la spitalul din Timișoara. ”Testele pentru gripă și coronavirus sunt negative”, afirmă Virgil Musta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel