Cazul copilului trântit la pământ. Psihologul Leca: Rezultatul unei generații pierdute în interiorul calculatorului

Cazul copilului trântit, explicații. Foto: Pixabay
Psihologul Radu Leca a explicat cazul copilului trântit la pământ într-un loc de joacă, de un adult care s-a ales cu dosar penal. 

Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara au deschis un dosar penal sub acuzația de loviri sau alte violențe pe numele unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, care a trântit la pământ un copil, într-un loc de joacă.

IPJ Hunedoara susține că fiul bărbatului s-ar fi certat cu un copil, drept pentru care adultul și-a ieșit din fire și l-a agresat pe micuț.

Contactat de DCNews, psihologul Radu Leca a emis o posibilă explicație pentru gravul incident: „Generația oamenilor de 29 de ani conține și activitate online, multă activitate online, jocuri în rețea. A confundat jocul - pe care îl juca cu asiduitate - cu un copil de 13 ani. Și a vrut să se răzbune, exact ca în jocul lui preferat”. 

Cum ajung jocurile video să deformeze gândirea unor persoane și ce efecte nefaste pot avea în viața de zi cu zi, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel