Cataramă, erou ca la Mărășești sau Regină ca Maria: Încurajez milioane de români care nu au burta plină

Viorel  Catarama. Foto: DC News
După ce s-a infectat benevol cu coronavirus ducându-se la Bărbulești, Viorel Cataramă crede că gestul său e comparabil cu cel al eroilor de la Mărășești și cu munca umanitară a Reginei Maria!

Viorel Cataramă a declarat, într-o emisiune de la Antena 3 moderată de Mihai Gâdea, că gestul său – de a se autoinfecta cu coronavirus îmbrățișând bolnavii de la Bărbulești – ar trebui văzut ca unul patriotic.

„Eu fac acest lucru pentru ca România să nu fie falimentată! Pentru ca România să nu fie distrusă și pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să fie respectate! (...) Cel puțin 5 milioane de români mă susțin în demersul meu (...) Oamenii au murit și la Mărășești (...) da, mă compar cu ei ca să putem lucra, ca să putem beneficia de drepturile și libertățile fundamentale pentru că nu cred, și v-o pun cu toată convingerea, că este un motiv serios să suspenzi aproape toate drepturile și libertățile omului: dreptul la liberă circulație, dreptul la muncă, dreptul la cultură, dreptul la sănătate, care are drept consecință nenorocierea întregului popor român (...) Drepturile noastre sunt la dispoziția a ce visează unul sau altul noaptea", a susținut politicianul.

Total neimpresionat de argumentele moderatorului, care încerca să-i explice că gestul său, dacă e urmat și de alții, ar putea să ducă la moartea unor oameni, politicianul e convins că ar trebui aplaudat și că poate fi comparat și cu Regina Maria.

„Mai devreme sau mai târziu va ieși la suprafață că am salvat câteva persoane cu coronavirus și am condamnat la moarte câteva mii sau zeci de mii de persoane. Și dacă vă referiți la gestul meu (de a se autoinfecta, n.r.) este un gest pe care l-a făcut și Regina Maria! Regina Maria s-a dus și s-a îmbrățișat cu bolnavii de tifos!" a spus Viorel Cataramă.

Mihai Gâdea a încercat să-și tempereze invitatul spunându-i că adevărul istoric este altul. „Domnule Cataramă, dumneavoastră vă comparați, după părerea mea complet inadecvat cu Regina Maria! Și am să vă spun de ce. Regina Maria s-a dus la Bărbulești ca să se îmbrățișeze cu oameni și să ia virusul să facă o demonstrație publică? Sau se ducea să-i viziteze pe cei care erau bolnavi, să-i încurajeze, să vorbească cu ei, să le citească ceva, să se roage la patul lor? Regia Maria făcea acolo o muncă umanitară! Încerca, și cred că a reușit într-un mod excepțional, să îi încurajeze pe cei care erau cu afecțiuni! Dumneavoastră nu v-ați dus să încurajați pe nimeni la Bărbulești, v-ați dus ca să faceți o demonstrație publică acolo!".

Viorel Cataramă, însă, a refuzat argumentele.

„Eu m-am dus la Bărbulești să încurajez câteva milioane de români cărora le-a scăzut nivelul de trai, care sunt șomeri. Și care și-au pierdut foarte multe avantaje și care familiile lor sunt în primejdie! Sunt milioane de români, domnule Gâdea. Să știți că nu sunt toți cu burțile și buzunarele pline, neafectați de această criză, care primesc în continuare avantaje, care dacă pățesc ceva sunt luați cu elicopterul și duși în cele mai bune spitale și așa mai departe. Sunt milioane de români care au suferit ca urmare a acestor două luni și eu m-am m-am dus să încurajez aceste milioane de români!", a spus Viorel Cataramă. 

 Cum s-a autoinfectat Viorel Catarama și ce pățește de pe urma acestui gest, aflați pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel