Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carne neconformă, vândută în carmangerie. Jumătate de tonă de produse, confiscate
13 aug, 15:12
Carne neconformă și fără respectarea măsurilor de igienă, asta au găsit polițștii și inspectorii sanitar-veterinari la o carmangerie din Galați. Marfa a fost confiscată și cinci amenzi au fost aplicate.
Carnea neconformă a fost confiscată

Jumătate de tonă de carne și produse din carne au fost confiscate de la o camangerie gălățeană, după ce polțiștii și inspectorii sanitar-veterinari au găsit nereguli la igiena spațiului și la comercializare, potrivit agerpres.ro.

Carmangeria a fost amendată pentru cinci abateri de la norme, cu sume totale de 40.400 de lei.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică, însoţiţi de reprezentanţi ai DSVSA Galaţi, au efectuat un control, pe linia respectării legislaţiei în vigoare, la o carmangerie din localitatea Lieşti, în baza unui plan de acţiune pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, una, în valoare de 10.000 lei, pentru neemiterea bonului fiscal pentru bunuri livrate şi servicii prestate, şi patru, în valoare totală de 30.400 lei, pentru încălcarea normelor sanitare veterinare cu privire la comercializarea alimentelor, pentru încălcarea normelor privind igiena spaţiului de producţie şi pentru carne neexpertizată.

Totodată, au fost confiscate 500 de kilograme de carne şi produse din carne, precum şi suma de 400 lei. 


Ştiri Recomandate

Tratamentul pentru hepatita C trebuie continuat, finalizați negocierile! Apel APAH-RO
Atacul de la Spitatul de Psihiatrie Săpoca: Starea pacienților, doi au prognostic prost
Sindromul inimii frânte te îmbolnăvește de cancer? Studiu
Bolile de inimă, cinci factori de risc de care habar nu ai
Comentarii