Carmen Tănase, mesaj dur pentru George Buhnici: Vergeturile nu se rezolvă la sală! Fătălăilor trebuie să li se explice pe limba lor

Carmen Tănase - Foto: Facebook Carmen Tănase / George Buhnici
Carmen Tănase și Iulia Albu au reacționat după declarațiile lui George Buhnici.

George Buhnici a stârnit un val de controverse, după ce a avut o părere tranșantă despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie "cu celulită şi vergeturi". 

"Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală", a spus George Buhnici. 

"Șanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră. Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?", a mai spus George Buhnici. 

Vezi mai multe despre declarațiile lui George Buhnici AICI

George Buhnici a ajuns în atenția tuturor și multe persoane publice au comentat declarațiile sale. Printre vedetele care au reacționat se numără și Carmen Tănase, care a transmis un mesaj tranșant. 

"Prostule, vergeturile nu se rezolvă la sală! Bine, pentru un bărbat adevărat așa ceva nu există, dar fătălăilor trebuie să li se explice. Pe limba lor!", a scris Carmen Tănase pe rețelele de socializare.

George Buhnici, analizat de psihiatru: Cine-i învață să fie măgari? Valul de revoltă, un vag damf de contra-feminism radical. De parcă până ieri trăiam într-o societate cumințică

Iulia Albu, mesaj dur pentru George Buhnici

Medic, mesaj tranșant pentru George Buhnici: Te-aș lua într-o maternitate. Te-aș lua într-o secție ATI să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui cu boli și cicatrici

"În legătură cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot internetul, nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, dar da, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum și alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că șansa dumneavoastră în viață a fost că soția dumneavoastră arată ca o minoră. Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit?

Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră pe sticlă. Cu siguranță și brand-urile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar si noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu. Întâmplător, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă.

Tu, George Buhnici, care ești mândru tare că faci dragoste în fiecare seară cu o femeie care arată ca o minoră, subliniind acest lucru de parcă aceasta ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii la mare să vezi piele, țâțe și buci, și numești femeile mamifere femele, ne ești decât un alt COLO. SPOOF-nici!", a declarat Iulia Albu, pentru Fanatik.

Ana Măiță, replică pentru George Buhnici: În viziunea lui, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel