Cântăreț român despre atmosfera din Italia: ”E panică totală și stăm închiși în casă de o zi”

Cântărețul de muzică de petrecere Alessio  FOTO: arhivă personală Alessio
Un cântăreț român se află izolat cu familia în nordul Italiei, unde s-au depistat cazuri de coronavirus.

Alessio (29 de ani), un cântăreț român, se află izolat cu familia la Cremona, una din localitățile din nordul Italiei unde s-au depistat mai multe cazuri de coronavirus.

”Mă aflu de câteva zile la familia mea, mai exact în Italia, în orașul Cremona, unde acum două zile a fost depistată o persoană având coronavirus. Sunt speriat de ce se întâmplă aici într-un timp atât de scurt. Sincer, nu mă așteptam ca în mai puțin de 24 de ore să se ajungă la 90 de persoane infectate de virusul ucigaș. E panică totală și stăm închiși în casă de o zi. Ieri am fost sfătuiți de către primarul și ministerul italian să ne facem provizii și să nu mai ieșim din casă. Nu știm cât vom fi nevoiți să stăm izolați. Îmi fac griji pentru familia și copii mei. Orașul este blocat, nimeni nu poate să mai iasă sau să intre, străzile sunt pustii, circulația a fost restricționată, trenurile nu mai opresc în localitățile intrate în carantină. Zici că suntem într-un film horror! Trebuia să mă întorc joi în România pentru activitatea mea, pentru concertele pe care trebuie să le onorez, însă nu pot părăsi deocamdată localitatea. Sper ca lucrurile să nu se agraveze și mai tare, sunt foarte îngrijorat pentru viața mea și a familiei mele! Doamne ajută să fie bine!", a afirmat cântărețul de muzică de petrecere, într-un comunicat.

Numărul de infecții cu coronavirus în Italia a trecut de 100. Doi oameni au murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel