Bursucu' a slăbit în timp record. Dieta urmată de acesta: n-am renunțat la absolut nimic


Alimente     FOTO unsplash
Bursucu' a reușit să dea jos kilogramele nedorite într-un timp neașteptat de repede.

Bursucu', Adrian Cristea pe numele din buletin, este partenerul de emisiune al lui Teo Trandafir de la Kanal și a scăpat de kilogramele nedorite renunțând la ronțăieli.

”Nu am avut un moment în care să spun gata, de acum încep să slăbesc! și nu m-am lăsat de alimentele interzise, dar încerc să nu le mai consum atât de des. Pur și simplu mi-am spus, la un moment dat, că vreau să încerc să duc un stil de viață mai echilibrat. Am început să alerg. (...) Astfel, în momentul în care am decis să intru în această echipă, am spus că mă țin de program timp de minimum șase luni. După perioada aceasta, am văzut rezultatele… în momentul ăsta am 22 de kilograme în minus, dar e loc de mai bine. În ceea ce privește alimentația, n-am renunțat la absolut nimic. (...) Fără ronțăială, asta e marea problemă!

Dar mai scap și la altele… spre exemplu dacă mâine mâncăm la serviciu pizza sau fripturi și cartofi prăjiți, după aceea în 3-4 zile echilibrez balanța, ca să mențin greutatea la care am ajuns”, afirma Bursucu' într-un interviu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel