Bianca Drăgușanu, iubitoare de shaorma. "Cu de toate, mai puțin cu CEAPĂ". La ce aliment nu poate renunța niciodată

Bianca Dragusanu - Foto: Instagram Bianca Dragusanu
Bianca Drăgușanu, dietă. Care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum arată meniul perfect pentru ea și care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Viața blondinei a fost discutată în detaliu, pe primele pagini ale ziarelor tabloide. La fel ca viața amoroasă, și silueta vedetei ridică multe curiozități și fanii sunt extrem de interesați să afle cum reușește aceasta să se mențină în formă. 

Am întrebat-o pe Bianca Drăgușanu cum ar arăta meniul perfect pentru ea, iar răspunsul s-ar putea să vă uimească. Frumoasa blondină este fan Shaworma! 

Aceasta are și un aliment fără de care spune că nu ar putea să trăiască. 

Spectacola: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Bianca Drăgușanu: Shaworma cu de toate, mai puțin ceapă (n.r. râde). Eu mă pot adapta, în funcție de buget și de timp. Dar dacă sunt pe fugă, îmi iau o Shaworma la farfurie, fără ceapă, fără cartofi și fără lipie. 

Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța. Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen „Survivor” sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază. 

Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 30 de kilograme

La cei 40 de ani, Bianca Drăgușanu se poate mândri cu un fizic de invidiat. Totuși, aceasta a recunoscut faptul că nu mereu a arătat așa. Ba mai mult, aceasta a avut serioase probleme cu kilogramele în plus.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil., a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Ce dietă a ținut Bianca Drăgușanu

Vedeta a mai mărturisit și faptul că a fost foarte drastică cu ea în acea perioadă, în unele zile apelând chiar și la înfometare.

"În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a continuat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, lecție pentru fiica ei: "Va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu".

Ce stil de viață are acum vedeta

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc, că îmi place să mănânc.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel